PETRA MEERMAN

IHE Delft Institute for Water Education

9

Sector

Overig

9

Website

9

Telefoonnummer

06 51019369

9

E-mail adres

Ik heb liever spijt van de dingen die ik wel gedaan heb, dan van de dingen die ik niet gedaan heb.

Over 

Wat doet IHE Delft Institute of Water Education:
IHE Delft Institute of Water Education, eerder bekend als UNESCO-IHE Institute for Water Education in Delft is het kennis- en opleidingscentrum voor water van UNESCO.

Het instituut richt zich op de overdracht van kennis en ervaring via postgraduaat onderwijs en training.

Daarnaast is IHE Delft bekend om zijn rol in onderzoek en advisering gericht op het versterken van institutionele en menselijke capaciteiten. In zijn meer dan 60-jarig bestaan heeft het instituut een wereldwijd netwerk van ruim 15.000 alumni in meer dan 160 landen opgebouwd. In Delft verzorgt IHE Delft Masters- en PhD-opleidingen voor professionals uit ontwikkelingslanden.

IHE Delft verzorgt ook maatwerk-trainingen in Delft of in de landen van herkomst van de professionals, afhankelijk van hun behoeften en specifieke vragen. IHE Delft werkt in allianties met kennisorganisaties overal in de wereld.

Vertel eens iets over jezelf:
Samen met onze 2 kinderen wonen wij met veel plezier in Berkel en Rodenrijs. Samen met de oudste ben ik 6 jaar geleden begonnen met hockey. Na er 2 jaar tussenuit te zijn geweest ben ik op zondag weer op het hockeyveld te vinden. Ik houd enorm van reizen binnen en buiten Europa. Tijdens Corona was dit wat lastiger en heb ik het wandelen ontdekt. Verder houd ik er van om met een goed boek op de bank te zitten op een druilerige dag.

Contact

De Business Club HBR
Het Hoge Land 31

2652 EA Berkel en Rodenrijs

Postbus 115
2650 AC Berkel en Rodenrijs

info@debusinessclub.com 

Volg ons hier: